Rețetă pas cu pas, cu imagini – Tiramisu de casă, aromat cu căpșuni – Pentru a pregăti această rețetă aveți nevoie de:
Ingrediente necesare:
- 750 g căpșuni (proaspete sau congelate)
- 2 linguri suc de lămâie
- 80 g zahăr pudră
- 250 g mascarpone
- 250 g brânză de vaci (20% grăsime)
- 200 g biscuiți pișcoturi
Mod de preparare:
Pasați căpșunile împreună cu sucul de lămâie și zahărul pudră.
Amestecați mascarponele și brânza de vaci.
Începeți să umpleți un vas suficient de mare, stratificând, începând cu un strat de pișcoturi trecute prin piureul de căpșuni, urmat de amestecul de mascarpone și brânză de vaci.
Continuați cu straturile până se termină ingredientele. La final, acoperiți tot cu un strat de piure de căpșuni (noi am folosit pudră de căpșuni). Lăsați la frigider cel puțin 3 ore (preferabil peste noapte) pentru a se răci bine.
Notă: puteți pune și bucățele de căpșuni printre straturi.
Savurați cu poftă! Poftă bună!