Ingrediente necesare:

  • 1 kg ciuperci
  • 4 ouă
  • 2 cepe
  • 4 linguri pesmet
  • 4 linguri ulei
  • Sare și piper
  • Verdeață tocată mărunt

Mod de preparare:

Începem prin a curăța și toca ciupercile. Le fierbem în apă cu un pic de sare până vor fi gata, după care le transferăm într-o strecurătoare și le lăsăm să se scurgă timp de câteva minute.

Curățăm și tocăm ceapa mărunt. Spălăm și tocăm mărunt și verdeața. Într-un vas, amestecăm ciupercile puțin calde cu ouăle bătute, cu ceapa, pesmetul, sarea și piperul.

Formăm pârjoalele, le dăm prin pesmet și le prăjim într-o tigaie cu ulei încins până se rumenesc frumos ( cam 10 minute ).

Savurați cu poftă, alături de garnitura/ sosul preferat! Poftă bună!