La Cafea
luni, mai 12, 2025
La Cafea
No Result
View All Result

Rețetă de post – Cartofi la cuptor (cu usturoi și pesmet) – Rețetă gustoasă și sățioasă, ușor de preparat

Ingrediente necesare:

  • 1 kg cartofi mici
  • 4 linguri ulei
  • 4-5 căței usturoi
  • 4 linguri pesmet
  • 1 fir mărar
  • 1 fir pătrunjel
  • Sare, piper, busuioc după gust

Mod de preparare:

Spălăm bine cartofii și-i fierbem în apă cu sare. Putem fierbe cartofii în coajă sau putem să-i curățăm.

Îi lăsăm să se răcească un pic, după care îi amestecăm cu ulei, sare, piper, busuioc și usturoi ras.

Transferăm totul într-o pungă, adăugăm și pesmetul și scuturăm de câteva ori ca pesmetul să se distribuie uniform.

Așezăm cartofii pe o tavă și-i coacem timp de 30-35 de minute, în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius.

Sunt gata când se rumenesc frumos.

La final, îi presărăm cu verdeața tocată mărunt.

Savurați cu poftă! Poftă bună!

RECOMANDĂRI / SUGESTII

Noutăți

Biluțe rapide cu pișcoturi și iaurt

Noutăți

Rulouri fine cu cremă de vanilie

Noutăți

Clătite fine și delicioase

Noutăți

Cheesecake cu căpșuni (fără coacere) – Ușor și cremos, cu un blat crocant de biscuiți și o cremă fină de brânză

Noutăți

Fursecuri spirale – Desert jucăuș și delicios, cu aluat fraged în două culori – Crocante la exterior și ușor moi la interior

Noutăți

Tort Tiramisu cu piure de căpșuni – Un desert rafinat pentru momentele în care dorești un răsfăț deosebit

SUGESTII / RECOMANDĂRI

Noutăți

Biluțe rapide cu pișcoturi și iaurt

Noutăți

Rulouri fine cu cremă de vanilie

Noutăți

Clătite fine și delicioase

  • Termeni legali
  • Politică de confidențialitate
  • Politică privind fișierele de tip cookie
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents

Copyright 2022 © Toate drepturile rezervate

No Result
View All Result
  • Politică de confidențialitate
  • Politică privind fișierele de tip cookie
  • Termeni legali

Copyright 2022 © Toate drepturile rezervate