Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 3 linguri ulei
  • 2-3 căței de usturoi
  • pătrunjel
  • 1 linguriță muștar
  • 1/2 linguriță sare
  • piper
  • pungă de copt

Mod de preparare:

1. Pentru început, spălăm și decojim cartofii.

2. Înțepăm cartofii cu o scobitoare. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem pătrunjelul mărunt iar usturoiul îl zdrobim.

3. Într–un bol, turnăm uleiul. Adăugăm usturoiul, verdeața, muștarul, condimentele și amestecăm foarte bine. Adăugăm cartofii tăiați bucățele și mixăm.

4. Așezăm compoziția într-o pungă de copt. Cu o scobitoare, facem câteva găuri. Așezăm punga de copt pe o tavă de copt.

5. Coacem la temperatura de 200 de grade, timp de 40 de minute.

Loading...