Foarte gustoși, foarte fragezi și suculenți – Cartofi cu usturoi la cuptor, în pungă de copt
Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- 3 linguri ulei
- 2-3 căței de usturoi
- pătrunjel
- 1 linguriță muștar
- 1/2 linguriță sare
- piper
- pungă de copt
Mod de preparare:
1. Pentru început, spălăm și decojim cartofii.
2. Înțepăm cartofii cu o scobitoare. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem pătrunjelul mărunt iar usturoiul îl zdrobim.
3. Într–un bol, turnăm uleiul. Adăugăm usturoiul, verdeața, muștarul, condimentele și amestecăm foarte bine. Adăugăm cartofii tăiați bucățele sau doar intepati cu o scobitoare daca sunt mai mici ca dimensiuni și amestecam cu restul de ingrediente scrise mai sus.
4. Așezăm compoziția într-o pungă de copt. Cu o scobitoare, facem câteva găuri. Așezăm punga de copt pe o tavă de copt.
5. Coacem la temperatura de 200 de grade, timp de 40 de minute.
Poftă bună!
Discussion about this post