Rulouri cu piept de pui – Se fac super repede și merg tare bine la mesele principale sau ca gustare

Rulouri cu piept de pui – Se fac super repede și merg tare bine la mesele principale sau ca gustare – Aceste rulouri vor reprezenta principala atracție la orice masă, indiferent de restul aperitivelor prezente… Fragede, suculente, aromate, bine condimentate, aspectuase și foarte gustoase – ce poți să îți dorești mai mult?

Prea bune ca sa mănânci doar unul…

Pentru a pregăti rulouri de pui după această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente necesare

  • 1 piept de pui (sau file, piept deja tăiat etc.)
  • 70 g cașcaval
  • 2-3 caței de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2-3 linguri maioneză
  • sare, piper
  • ulei

Cum se prepară?

1. Spălăm carnea și o tăiem felii lungi și subțiri. O frăgezim puțin și pe urmă adăugăm sare și piper…

2. Pentru umplutură, dăm morcovul și cașcavalul prin răzătoare, apoi le amestecăm bine… Tocăm mărunt pătrunjelul și îl adăugăm în compoziție.

3. Adăugăm usturoiul zdrobit.

4. Amestecăm foarte bine toate ingredientele și adăugăm sare + 2-3 linguri de maioneză.

5. Punem câte o lingură de umplutură pe fiecare file de pui și rulăm, pe urmă prindem rulourile cu ață…

6. Pregătim o tigaie cu ulei încins. Prăjim puțin rulourile la foc mic, numai până capătă o nuanță aurie…

7. Așezăm rulourile într-o tavă cu apă și lăsăm la cuptop timp de 20 de minute, la temperatura de 200 grade Celsius.

Serviți-le cu drag, pe un platou – Poftă bună!

Vezi și… Nu există ceva mai bun – Vinete marinate cu verdeață și usturoi, o delicatesă din bucătăria italiană

O rețetă care cu siguranță te va surprinde…

Originală prin simplitatea ei și unică prin gustul inconfundabil pe care ți-l oferă, aceste vinete aromate cu verdeață și usturoi te vor face să mergi imediat la cumpărături…

Atenție, sunt foarte ușor de gătit! Rețetă foarte simplă 🙂

Pentru a pregăti acasă vinete marinate cu verdeață și usturoi, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente necesare

  • 3 vinete
  • 2 linguri ulei
  • 4 linguri sos picant
  • 2 linguri suc de lămâie
  • 2 caței de usturoi
  • verdeață
  • sare

Cum se prepară această rețetă?

1. Pentru început, tăiem vinetele felii foarte subțiri. Apoi, le punem într-un vas cu apă sărată, pentru a elimina gustul amar. După 20 de minute, stoarcem apa…

2. Prăjim feliile într-o tigaie cu puțin ulei. Este recomandat să folosiți o tigaie de clătite cu fundul cât mai lat, pentru a nu se arde…

3. Într-un bol separat, amestecăm uleiul rămas cu sosul picant și sucul de lămâie.

4. Dacă nu aveți sos picant, puteți înlocui cu suc de roșii amestecat cu puțin piper negru și coriandru.

5. Puneți amestecul pe foc. Când începe să fiarbă, adăugați usturoiul zdrobit.

6. Adăugăm vânăta în sos și mai lăsăm să fiarbă la foc mic aproximativ 2 minute.

7. Așezăm preparatul pe un platou și îl decorăm cu verdeață. Se poate servi atât caldă cât și rece. Așa bunătate… nu mănânci în fiecare zi!

Chiar daca nu sunteți un mare fan al vinetelor, cu siguranță vă va cuceri savoarea și gustul… această rețetă este cu adevărat deosebită… simplu, rapid și delicios…

Să o savurați cu drag – Poftă bună!