Pentru aceasta reteta aveti nevoie de cateva ingrediente si veti obtine un desert minunat. Este gata in numai 45 de minute, foarte usor de facut si cu siguranta se va termina repede…
Ingrediente:
- 300 gr zahar, 500 gr faina alba 000, un praf de sare
- 1 praf de copt, 1 lingurita de bicarbonat, esenta de rom
- 10 linguri de ulei, 1 cana de nuci maruntite, ½ cana de apa
- Zahar pudra (pentru ornat)
Mod de preparare:
- Puneti intr-un bol zaharul, apa, putina sare, uleiul si esenta de rom – se amesteca cu un tel toate ingredientele. Se cerne faina cu praful de copt si bicarbonatul si se amesteca bine pentru a obtine o compozitie omogena
- Adaugati nucile maruntite si omogenizati din nou – pastrati cateva pentru a le pune deasupra inainte de a pune checul la cuptor
- Tapetati o tava de chec cu hartie sau cu faina si puneti compozitia in tava. Dati checul la cuptor pentru 30 de minute – verificati cu o scobitoare inainte de a-l scoate din cuptor
Se pudreaza cu zahar sau puneti nuca maruntita si se serveste dupa ce s-a mai racit. Pofta buna!
Discussion about this post