Ingrediente:
- 250 ml smântână
- 6 linguri zahăr
- 40 g gelatină
- 500 g căpșuni
- 100 g mure
- 400 ml apă fierbinte
Mod de preparare:
1. Pentru început, dizolvăm 20 de grame de gelatină în 250 ml de apă fierbinte.
2. Spălăm căpșunile pe urmă le curățăm. Le mărunțim cu ajutorul unui blender. Adăugăm zahărul și amestecăm bine. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem murele bucățele.
3. În piureul de căpșuni adăugăm gelatina topită pe baie de aburi. Turnăm compoziția într-o tavă după ce am amestecat bine și punem la frigider pentru 3 ore.
4. Punem gelatina rămasă la hidratat. Adăugăm 2 linguri de zahăr, smântâna și amestecăm bine.
5. Adăugăm murele, amestecăm bine și turnăm compoziția peste stratul de căpșuni pregătit anterior. Punem prăjitura la frigider pentru 2 ore.
Să o savurați cu drag!
Discussion about this post