Această tartă cu broccoli și cașcaval este ideală pentru toți și îndeosebi pentru cei care nu consumă făină. Blatul acestei tarte este din legume, ce face această tartă și mai delicioasă.
Este foarte bună atât caldă, cât și rece, trebuie neapărat s-o încerci și tu, pentru că nu vei regreta.
Într-un bol adăugați 140 g broccoli tocat foarte mărunt, cartofii rași, 120 g cașcaval ras, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și amestecați bine.
Puneți compoziția într-o tavă (cu diametrul de 24 cm) unsă cu ulei, aplatizați bine, lipiți bine compoziția și de pereții tăvii.
Dați la cuptorul încins la temperatura de 180 grade Celsius, pentru 45 de minute.
Între timp pregătiți umplutura: într-un bol bateți bine ouăle, apoi adăugați 70 g brocoli rup în buchețele mici, cuburile de roșie, ceapa tocată, 60 g cașcaval ras, smântâna, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și amestecați foarte bine.
Turnați amestecul peste blatul copt de broccoli, nivelați și mai dați încă 25 de minute la cuptor.
Discussion about this post