La Cafea
luni, mai 19, 2025
La Cafea
No Result
View All Result

Prăjitură pufoasă cu zmeură

Ingrediente:

🥚 4 ouă
🍬 8 linguri zahăr
🫒 200 ml ulei
🥛 200 ml iaurt
🌾 250 g făină
🥄 1 plic praf de copt
🍇 zmeură, după gust

📝 Instrucțiuni:

Prepararea compoziției:

Separă albușurile de gălbenușuri. Bate albușurile spumă cu 4 linguri de zahăr până obții o bezea fermă.

Într-un bol separat, bate gălbenușurile cu celelalte 4 linguri de zahăr până devin deschise la culoare. Adaugă uleiul, iaurtul, făina și praful de copt și amestecă bine.

Încorporează bezeaua de albușuri în compoziția de gălbenușuri, folosind o spatulă și amestecând ușor pentru a menține aerul în aluat.

Toarnă aluatul într-o tavă de 30×20 cm, tapetată cu hârtie de copt. Presară zmeura deasupra, după preferințe.

Coacerea:

Coace prăjitura în cuptorul preîncălzit la 200°C pentru aproximativ 20 de minute sau până când capătă o culoare aurie și trece testul scobitorii.

După coacere, presară prăjitura cu zahăr vanilat pentru un plus de aromă. Poftă bună! 🍇 💜

RECOMANDĂRI / SUGESTII

Noutăți

Gogoșele umplute cu cremă de vanilie

Noutăți

Chec marmorat cu glazură crocantă de ciocolată și alune

Noutăți

Brioșe pufoase cu lămâie și unt

Noutăți

Prăjitură cu mere 🍋 Moale și parfumată, se topește în gură

Noutăți

Clătite pufoase cu umplutură cremoasă

Noutăți

Deliciu rapid: tort cu biscuiți și cremă de lămâie

SUGESTII / RECOMANDĂRI

Noutăți

Gogoșele umplute cu cremă de vanilie

Noutăți

Chec marmorat cu glazură crocantă de ciocolată și alune

Noutăți

Brioșe pufoase cu lămâie și unt

  • Termeni legali
  • Politică de confidențialitate
  • Politică privind fișierele de tip cookie
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents

Copyright 2022 © Toate drepturile rezervate

No Result
View All Result
  • Politică de confidențialitate
  • Politică privind fișierele de tip cookie
  • Termeni legali

Copyright 2022 © Toate drepturile rezervate