Rețetă cu imagini, explicată pas cu pas – Prăjitura “La minut” – Rețetă rapidă și delicioasă, gata imediat – Prăjitură din 2 ouă, 160g făină, 100 ml lapte și…
Ingrediente necesare:
- 2 ouă
- 100 g zahăr
- 1 praf de sare
- 1 linguriță esență de vanilie
- 100 ml lapte
- 70 ml ulei
- 160 g făină
- 5 g praf de copt
- Zahăr pudră pentru decor
Mod de preparare:
Spargem ouăle într-un vas, adăugăm zahărul și sarea și mixăm până obținem o compoziție deschisă la culoare și spumoasă. Adăugăm și laptele, uleiul, vanilia și omogenizăm.
La final încorporăm și făina cernută împreună cu praful de copt și omogenizăm bine. Transferăm compoziția într-o tavă de 18 cm tapetată cu hârtie de copt. Uniformizăm și dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru aproximativ 30-35 minute.
După coacere, scoatem prăjitura din tavă, îndepărtăm hârtia de copt și o lăsăm să se răcească. O pudrăm cu zahăr pudră.
Savurați cu poftă! Poftă bună!