Rețetă explicată pas cu pas, cu imagini – Fursecuri fragede și delicioase, pur și simplu se topesc în gură – Pentru a pregăti această rețetă aveți nevoie de:
Ingrediente necesare:
- 200 g unt
- 100 g zahăr pudră
- 1 praf sare
- 3 g pudră de anason
- 2 g pudră de scorțișoară
- 250 g făină
- 75 g amidon de porumb
Mod de preparare:
Adaugă untul împreună cu zahărul pudră și sarea într-un bol adânc. Amestecă ingredientele câteva minute până se combină (folosește unt la temperatura camerei). Adaugă pudra de anason, pudra de scorțișoară, făina și amidonul de porumb. Frământă până obții un aluat omogen și maleabil.
Ia o parte din aluat și formează-l într-o bilă (25 g per fursec). Formează aluatul într-un sul după care lipește marginile și formează un cerc.
Pune fursecurile în cuptorul preîncălzit la 190℃ timp de aproximativ 12-15 minute sau până când fursecurile sunt aurii. Lasă fursecurile să se răcească complet.
Tăvălește fursecurile fragede în zahăr pudră.
Savurați cu poftă! Poftă bună!