Rețetă explicată pas cu pas, cu imagini – Prăjitura Kinder Bueno fără coacere – Pentru a pregăti această rețetă aveți nevoie de:
Ingrediente necesare pentru umplutură:
- 1 pachet biscuiți cu cacao
- 75 ml lapte
- 500 g frișcă lichidă
- 200 g smântână
- 8 g întăritor frișcă
- 25 g zahăr granulat
- 8 g zahăr vanilat
- 75 g Nutella
- 3 pachete Kinder Bueno
Ingrediente necesare pentru stratul de ciocolată:
- 100 g frișcă lichidă
- 175 g Nutella
Mod de preparare:
Tocați grosier 2 pachete de Kinder Bueno (lăsați 1 pachet pentru decor). Puneți smântâna într-un bol adânc și amestecați-o cu 50 g de frișcă bătută. Bateți împreună până devine neted.
Adăugați restul de frișcă împreună cu întăritorul pentru frișcă, zahărul și zahărul vanilat. Nu bateți prea tare. Adăugați Nutella și amestecați toate ingredientele împreună timp de 30 de secunde. Adăugați bucățile de Kinder Bueno la final.
Scufundați biscuiții cu cacao în lapte și puneți un strat de biscuiți într-un vas. Întindeți jumătate din cremă deasupra și repetați straturile.
Aduceți frișca la fierbere într-o cratiță. Adăugați Nutella și amestecați până la omogenizare.
Turnați glazura peste stratul de cremă, acoperiți și dați la frigider pentru a se întări timp de câteva ore (de preferință peste noapte).
Decorați desertul cu bucăți de Kinder Bueno chiar înainte de servire.
Savurați cu poftă! Poftă bună!