Rețetă explicată pas cu pas, cu imagini – Fursecuri moi și delicioase cu nucă de cocos și ciocolată – Pentru a pregăti această rețetă aveți nevoie de:
Ingrediente necesare pentru aluat:
- 170 g cocos răzuit
- coajă de lămâie
- 150 ml ulei de floarea soarelui
- 100 g brânză cremoasă
- 70 g zahăr tos
- 7 g praf de copt
- 115 g făină
Ciocolată cu lapte:
- 120 g cremă de ciocolată
- 45 ml lapte
Ciocolată albă:
- 120 g cremă de ciocolată albă
- 45 ml lapte
Decor: cocos răzuit
Puneți cocosul răzuit, uleiul de floarea soarelui, coaja de lămâie, zahărul, brânza cremoasă, praful de copt și făina într-un bol adânc și frământați împreună până la omogenizare.
Formați bile (15 grame fiecare) și așezați-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Puneți fursecurile în cuptorul preîncălzit la 190 ℃ timp de aproximativ 10 până la 12 minute sau până când fursecurile se rumenesc deasupra și dedesubt. Lăsați fursecurile să se răcească complet după coacere.
Puneți crema de ciocolată într-o farfurie adâncă și adăugați laptele. Topiți acest amestec împreună pe baie de aburi. Aceeași metodă se aplică pentru crema de ciocolată albă, dar faceți acest lucru separat.
Scufundați fursecurile în amestecul de ciocolată după care acoperiți-le în cocos răzuit.
Savurați cu poftă! Poftă bună!