Rețetă cu imagini, pas cu pas – Fursecuri de casă moi și aromate – Se prepară ușor și sunt gata imediat – Pentru a pregăti această rețetă, aveți nevoie de…
Ingrediente necesare:
- 250 g griș din grâu dur
- 100 g făină de cocos
- 2 ouă
- 80 g zahăr
- 80 ml ulei
- 125 g iaurt cu lămâie
- Coajă rasă de lămâie
- 1 praf de sare
- 6 g praf de copt
- 100 g portocale confiate
- Gem de piersici
Mod de preparare:
Spargem ouăle într-un bol. Adăugăm zahărul, uleiul, coaja rasă de lămâie, iaurtul, un praf de sare și omogenizăm bine cu telul.
Încorporăm grișul după care încorporăm și făina de cocos și portocalele, praful de copt.
Lăsăm aluatul deoparte pentru 10 minute ca grișul să se umfle, după care luăm câte o bucată din compoziție și formăm fursecurile.
Le așezăm pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și facem câte o adâncitură la mijloc. Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 15 minute.
Ungem marginile fursecurilor cu gem și presărăm fulgi de cocos. Le umplem cu gem.
Savurați cu poftă! Poftă bună!