La Cafea
luni, ianuarie 30, 2023
La Cafea
No Result
View All Result

Înghețată de casă – 5 rețete simple, rapide și cu adevărat aromate – Rețete explicate pas cu pas

Rețete pas cu pas, cu imagini – Înghețată de casă – 5 rețete simple, rapide și cu adevărat aromate – Pentru a pregăti aceste rețete, aveți nevoie de următoarele ingrediente…

Ingrediente necesare:

  • Mango
  • Zmeură
  • Fructe de pădure
  • 9 linguri miere
  • Pepene galben
  • Castraveți
  • Frunze de busuioc
  • Piersici
  • Ananas
  • Coajă rasă de lămâie

Notă: fructele folosite trebuie să fie congelate.

Mod de preparare:

1.Punem câteva bucăți de mango într-un blender. Adăugăm și zmeură, 2 linguri de miere și mixăm bine.

2.Punem fructele de pădure în blender, împreună cu 2 linguri de miere și mixăm bine.

3.Punem bucățele de pepene galben în blender, adăugăm bucățele de castraveți, 2 linguri de miere și omogenizăm.

4.Punem câteva frunze de busuioc și bucățele de piersici în blender. Adăugăm 2 linguri de miere și omogenizăm.

5.Punem bucățele de ananas, coajă rasă de lămâie (sau lime) și 1 lingură de miere în blender. Omogenizăm.

 

Savurați cu poftă! Poftă bună!

RECOMANDĂRI / SUGESTII

Noutăți

Nectar de caise – Nectar de caise natural, făcut în casă – Fără conservanți, fără minuni

Noutăți

Dulceață de pepene (galben sau roșu) – Dulceață foarte aromată, foarte delicată – 1 kg zahăr, 1 kg miez de pepene, zeama de la 3 lămâi

Noutăți

Rețetă pentru iarnă – Dulceață de nuci verzi – Rețetă tradițională, cum se făcea pe vremuri

Noutăți

Gem de căpșuni gustos și savuros – Rețetă simplă, fără conservanți – Pentru o porție, aveți nevoie de 2 kg căpșuni, 1 kg zahăr și o lămâie mare

Noutăți

Compot de căpșuni – Rețetă fără conservanți – Compot de casă cu căpșuni, o bunătate de rețetă!

Noutăți

Rețetă veche, fără conservanți, pe care o folosea și bunica – Dulceață de căpșuni – Dulceață de căpșuni cu fructe întregi

SUGESTII / RECOMANDĂRI

Noutăți

Nectar de caise – Nectar de caise natural, făcut în casă – Fără conservanți, fără minuni

Noutăți

Dulceață de pepene (galben sau roșu) – Dulceață foarte aromată, foarte delicată – 1 kg zahăr, 1 kg miez de pepene, zeama de la 3 lămâi

Noutăți

Rețetă pentru iarnă – Dulceață de nuci verzi – Rețetă tradițională, cum se făcea pe vremuri

  • Termeni legali
  • Politică de confidențialitate
  • Politică privind fișierele de tip cookie
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents

Copyright 2022 © Toate drepturile rezervate

No Result
View All Result
  • Politică de confidențialitate
  • Politică privind fișierele de tip cookie
  • Termeni legali

Copyright 2022 © Toate drepturile rezervate