La Cafea
luni, mai 12, 2025
La Cafea
No Result
View All Result

Are un gust divin, trebuie să încercați rețeta – Cel mai bun sos de cașcaval pentru paste

Rețetă pas cu pas – Sos de cașcaval – Fin și savuros – Sos cremos pentru paste

Ingrediente necesare:

  • 1 pahar lapte
  • 200 g cașcaval ras
  • 2 linguri făină
  • 50 g unt
  • Ulei, sare, piper
  • Chimen, busuioc

Mod de preparare:

Încingem uleiul într-o cratiță. Adăugăm făina, amestecăm rapid până la omogenizare și prăjim până compoziția se rumenește ușor.

Amestecând continuu cu un tel, încorporăm treptat laptele. Aducem compoziția la fierbere iar la final încorporăm și cașcavalul ras, după care condimentăm sosul. Adăugăm și untul moale și omogenizăm.

Servim sosul fierbinte, turnându-l peste pastele fierte. Alternativ, putem înăbuși pastele în sos timp de câteva minute.

Savurați cu poftă! Poftă bună!

RECOMANDĂRI / SUGESTII

Noutăți

Biluțe rapide cu pișcoturi și iaurt

Noutăți

Rulouri fine cu cremă de vanilie

Noutăți

Clătite fine și delicioase

Noutăți

Cheesecake cu căpșuni (fără coacere) – Ușor și cremos, cu un blat crocant de biscuiți și o cremă fină de brânză

Noutăți

Fursecuri spirale – Desert jucăuș și delicios, cu aluat fraged în două culori – Crocante la exterior și ușor moi la interior

Noutăți

Tort Tiramisu cu piure de căpșuni – Un desert rafinat pentru momentele în care dorești un răsfăț deosebit

SUGESTII / RECOMANDĂRI

Noutăți

Biluțe rapide cu pișcoturi și iaurt

Noutăți

Rulouri fine cu cremă de vanilie

Noutăți

Clătite fine și delicioase

  • Termeni legali
  • Politică de confidențialitate
  • Politică privind fișierele de tip cookie
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents

Copyright 2022 © Toate drepturile rezervate

No Result
View All Result
  • Politică de confidențialitate
  • Politică privind fișierele de tip cookie
  • Termeni legali

Copyright 2022 © Toate drepturile rezervate