Combinația de măr verde, scorțișoară și lămâie vă protejează de daunele oxidative cauzate de radicalii liberi. Atât lămâie cât și scorțișoara au proprietăți antiinflamatoare puternice și vă oferă mineralele și vitaminele de care aveți nevoie pentru a vă îngriji sănătatea. Băutura de mai jos este plină de polifenoli ideali pentru sănătatea inimii și are și efect de echilibrare a nivelului de zahăr din sânge.

Pentru a vă proteja împotriva sindromului metabolic și a diabetului de tip II, scorțișoara este cel mai bun aliat. O mare parte din activitatea sa se concentrează asupra sistemului digestiv, descompunând alimentele și permițând absorbția nutritive, în timp ce reglează și orice zaharuri inutile.

Combinația de scorțișoară și miere duce la o mai mare absorbție de glucoză și la încetinirea acțiunii acesteia.

Această băutură vă va ajuta să ardeți grăsimea mai ușor, însă trebuie să urmați un stil de viață sănătos. Una dintre principalele beneficii ale acestei băuturi este detoxifierea: este diuretic, favorizează digestia.

În plus de asta, face ca grăsimea să fie mai puțin durabilă, mai ales cea de pe abdomen. Efectele sale sunt atât de puternice, încât după 15-20 de zile, se pot vedea rezultate bune. Enzimele din mărul verde ajută la eliminarea grăsimii. Pe lângă această băutură, se poate consuma și măr verde de cel puțin 3 ori pe săptămână.

Ingrediente necesare, mod de preparare, mod de administrare

  • 1 L apă
  • 2 mere verzi, organice
  • 1-2 bețișoare de scorțișoară (10g)
  • Zeama de la 1 lămâie

Spălați și tăiați merele în felii.

Amestecați apa cu zeama de lămâie, adăugați merele și scorțișoara.

Amestecați și puneți la frigider pentru câteva ore sau cel mai bine peste noapte.

A doua zi, beți o parte din băutura rezultată, înainte de mesele principale.