Nuci și avocado

Aceste alimente sunt bogate în vitamina E care face minuni: ajută organismul să producă colagen pentru netezirea ridurilor. Ca mijloc suplimentar de netezire a pielii, se recomandă pregătirea unei măști de avocado și ulei de măsline.

Masaj cu ulei de măsline

Dacă vă obișnuiți să faceți masaj corporal și facial cu ulei de măsline, în fiecare seară, atunci într-o săptămână veți fi plăcut surprinși de rezultat.

Broccoli și portocale

Aceste alimente sunt bogate în vitamina C, care este un antioxidant puternic. De asemenea, conțin și alte vitamine care produc colagen.

Albuș de ou, miere și făină de ovăz

Pentru o mască extrem de eficientă anti-îmbătrânire pentru față, gât și zona decolteului, toate ingredientele se adaugă într-un blender și se mixează. Se aplică de-a lungul liniilor de masaj și se lasă să acționeze timp de 20-30 de minute. Se clătește cu apă călduță după care, pentru un efect mai mare, se clătește și cu apă rece.

Lămâie

Zeama de lămâie proaspăt stoarsă se aplică direct pe piele: va strânge pielea și va ajuta și la eliminarea petelor cauzate de vârstă.

Această procedură se poate efectua zilnic: după 10 minte de acționare, zeama de lămâie să îndepărtează cu apă rece.

Albuș de ou

Albușul de ou, aplicat pe piele, hidratează și hrănește. Se bate spumă și se aplică pe zonele cu probleme. Se lasă să acționeze timp de 30 de minute după care fața se spală cu apă rece. Pentru rezultate rapide, se poate aplica și de 2 ori pe zi.

Suc de roșii

Masajul zonelor cu probleme cu suc de roșii se pot efectua pe întregul corp. Producătorii coreeni de produse cosmetice iubesc sucul de roșii atât de mult încât îl includ constant ca ingredient activ în diferite produse de îngrijire a pielii.

Banană

Măștile cu banane au un aport imens de substanțe nutritive și devin astfel medicamentul ideal contra îmbătrânirii pielii. Există o mulțime de rețete pentru măști cu banane, însă chiar și simpla ei aplicare pe piele timp de 15 minute va îmbunătăți în mod vizibil culoarea, lumina și tonul.

Exerciții

Pentru față și pentru corp, diferite pentru fiecare zonă. Este un fapt dovedit științific și confirmat prin practică: gimnastica pentru față previne lăsarea pielii, la fel și exercițiile fizice pentru corp.