Lămâile conțin limonoide, niște compuși naturali ai fructelor citrice care sunt capabili să inhibe creșterea a ER+ și a ER-celulelor cancerului de sân. Citricele sunt benefice pentru sănătate și pentru prevenirea cancerului de sân. Dovedesc importanța consumării de fructe pentru reducerea riscului de cancer mamar. Se poate folosi întregul fruct, nu doar interiorul.

Este extrem de important să folosiți doar lămâi organice. Spălați-le bine și puneți-le în congelator până îngheață complet. Ulterior, dați lămâile prin răzătoare, cu tot cu coaja. Puteți folosi lămâia rasă în supe, sosuri, salate, la înghețată sau la cerealele de dimineață.

De ce sunt lămâile atât de sănătoase?

Pot trata cancerul

S-a dovedit faptul că terapia cu lămâie este de zece mii de ori mai bună și mai puternică decât chimioterapia. Mai mult, nu provoacă nici toate efectele secundare ale chimioterapiei, așadar nu epuizează organismul.

Lămâile sunt extrem de puternice în inhibarea creșterii celulelor canceroase.

Potrivit studiilor, lămâia este capabilă să distrugă celulele maligne ale 12 tipuri diferite de cancer: pancreas, prostată, colon, de sân, plămân etc.

Lămâia distruge celulele canceroase fără să afecteze celulele sănătoase.

Coaja de lămâie este bogată în vitamine, conține mai multe decât sucul. Aceste vitamine ajută la curățarea organismului, contribuind la eliminarea toxinelor și deșeurilor. Așa că nu risipiți această sursă minunată de vitamine.

Alte beneficii

  • Proprietăți antimicrobiale (împotriva bacteriilor, paraziților și bacteriilor)
  • Reduce riscul de boli cardiovasculare
  • Reduce riscul de accident vascular cerebral
  • Reglează tensiunea arterială
  • Acțiune antidepresivă, reduce stresul și tulburările nervoase

Consumați în fiecare zi lămâi pentru a vă menține organismul sănătos și pregătit să lupte împotriva tuturor infecțiilor, bacteriilor și bolilor care atacă sistemul imunitar.