Rețetă pas cu pas, cu imagini – Rețetă rapidă și delicioasă, ușor de pregătit – Chec de casă moale, pufos și delicios
Ingrediente necesare:
- 2 ouă
- 100 g zahăr
- 70 ml ulei
- 100 ml lapte
- 160 g făină
- 10 g praf de copt
- Zahăr vanilat
Mod de preparare:
Spargem ouăle într-un bol. Adăugăm zahărul și amestecăm bine cu telul. Adăugăm uleiul, laptele și omogenizăm.
Adăugăm zahărul vanilat, făina cernută împreună cu praful de copt și amestecăm până la omogenizare. Ne asigurăm că nu rămân cocoloașe.
Tapetăm baza unei tăvi de 22 cm cu hârtie de copt și ungem marginile cu ulei. Transferăm compoziția în tava pregătită și o dăm la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 30 de minute.
Savurați cu poftă! Poftă bună!