Rețetă explicată pas cu pas, cu imagini – Prăjitura de casă „Napoleon” – Prăjitură din 3 ingrediente, gata în câteva minute
Ingrediente necesare:
- 1 foaie aluat foietaj
- 1 cutie lapte condensat îndulcit
- 250 g unt
Mod de preparare:
Turnăm laptele condensat într-un bol. Adăugăm untul moale și mixăm bine, până obținem o compoziție omogenă și spumoasă. Dăm crema la frigider.
Tăiem aluatul în 4 părți egale. Înțepăm cu o furculiță și transferăm pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 10-12 minute.
Umplem foile cu cremă după care învelim prăjitura cu crema rămasă. Decorăm cu firimiturile rămase de la aluatul foietaj.
Savurați cu poftă! Poftă bună!