Rețetă pas cu pas, cu imagini – Fursecuri moi și delicate (aromate cu vanilie) – Se prepară imediat, din 2 gălbenușuri, 100g zahăr, 125g unt și…
Ingrediente necesare:
- 220 g făină
- 125 g unt
- 100 g zahăr
- 1 plic praf de budincă de vanilie
- 2 gălbenușuri
- 2 linguri lapte
- Zahăr pudră pentru decor
Mod de preparare:
Cernem făina într-un vas, adăugăm untul, zahărul, praful de budincă, gălbenușurile, laptele și frământăm cu mâna până obținem un aluat omogen.
Transferăm alatul pe suprafața de lucru, îl frământăm un pic și formăm 2 batoane lungi. Tăiem în bucăți și formăm biluțe.
Formăm fursecurile și le transferăm pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 15 minute.
După coacere, transferăm fursecurile pe un platou și le pudrăm cu zahăr pudră.
Savurați cu poftă! Poftă bună!