Rețetă pas cu pas – Pandișpan moale și delicat, delicios și aromat (cu fructe) – Prăjitură de casă la tavă – Rețetă rapidă și delicioasă, ușor de pregătit
Ingrediente necesare:
- 3 ouă
- 200 g zahăr tos
- 1 plic zahăr vanilat
- 1 praf de sare
- 75 g unt topit și răcit
- 150 g smântână
- 240 g făină
- 1 lingură praf de copt
- Mere, fructe de pădure sau alte fructe, după gust
Mod de preparare:
Spargem ouăle într-un bol. Adăugăm zahărul tos și cel vanilat și mixăm până o obținem o compoziție spumoasă și deschisă la culoare. Adăugăm smântâna, untul și mixăm până la omogenizare.
Încorporăm și făina cernută împreună cu praful de copt după care adăugăm și bucățelele de fructe. Transferăm compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și coacem prăjitura la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 35-40 minute. După coacere, lăsăm prăjitura să se răcorească un pic și o pudrăm cu zahăr pudră.
Savurați cu poftă! Poftă bună!