Rețetă cu imagini, pas cu pas – Cheesecake rapid și delicios, fără coacere – Aveți nevoie de 300g biscuiți, 70 ml unt, 400g brânză de vaci, 300 ml frișcă lichidă și…
Ingrediente necesare:
- 300 g biscuiți
- 70 ml unt topi și răcit
- 20 g gelatină instant și 50 ml apă caldă
- 400 g brânză de vaci
- 300 ml frișcă lichidă
- Vanilie după gust
- 100 g zahăr
- 200 g coacăze sau afine
Mod de preparare:
Amestecăm biscuiții măcinați cu untul topit și transferăm compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Formăm un blat uniform și dăm tava la frigider.
Dizolvăm gelatina în apa caldă. Punem brânza de vaci, frișca lichidă, zahărul și vanilia într-un bol și mixăm până la omogenizare cu blenderul vertical. Încorporăm și gelatina.
Transferăm jumătate din umplutură în tavă și dăm tava la frigider pentru 30 de minute. Între timp, mixăm afinele cu blenderul vertical până obținem un piure. Transferăm piureul în umplutura rămasă și omogenizăm bine.
Turnăm umplutura cu afine în tavă și dăm tava înapoi la frigider pentru încă 2 ore.
Savurați cu poftă! Poftă bună!