Rețetă cu imagini, explicată pas cu pas – Rețetă rapidă, fără coacere – Desert de casă fin și aromat (cu brânză dulce și căpșuni)

Ingrediente necesare:

  • 15 g gelatină instant
  • 75 ml apă
  • 400 g brânză de vaci
  • 400 g iaurt natural
  • 100 g zahăr tos
  • Zahăr vanilat după gust
  • 200 g căpșuni sau alte fructe de pădure
  • 150 g căpșuni
  • 50 g zahăr pudră

Mod de preparare:

Dizolvăm gelatina în apă și o lăsăm să se umfle. Mixăm un pic brânza de vaci după care adăugăm iaurtul, zahărul tos și cel vanilat și mixăm până la omogenizare. Încorporăm și gelatina după care încorporăm și bucățelele de căpșuni, amestecând cu spatula.

Transferăm compoziția într-o formă de silicon și o dăm la frigider pentru 2 ore. Ulterior, răsturnăm desertul pe un platou.

Punem 150g căpșuni și 50g zahăr într-un bol și mixăm cu blenderul vertical până la omogeizare. Turnăm sosul deasupra desertului.

Savurați cu poftă! Poftă bună!