Rețetă cu imagini, rapidă și aromată – Înghețată de casă (cu frișcă și căpșuni) – Aveți nevoie de 200g căpșuni, 6 linguri zahăr pudră, 200 ml frișcă lichidă și…

Ingrediente necesare:

  • 200 g căpșuni
  • 6 linguri zahăr pudră
  • 200 ml frișcă lichidă
  • 50 g zahăr pudră

Mod de preparare:

Punem căpșunile și 6 linguri de zahăr pudră în vasul blenderului. Mixăm până obținem un piure.

Mixăm frișca spumă tare încorporând treptat 50 g zahăr pudră. La final adăugăm un pic din piureul de căpșuni și omogenizăm.

Turnăm piureul rămas în două pahare de hârtie. Umplem paharele cu spuma de căpșuni și le dăm la congelator pentru 2-3 ore.

Ulterior, tăiem paharele de pe înghețată.

Savurați cu poftă! Poftă bună!