Rețetă cu imagini, explicată pas cu pas – Tort de casă fraged și aromat, moale și cremos – Aveți nevoie de 3 ouă, 300g cremă de brânză, 75g făină, 150g zahăr pudră, 60g unt și…
Ingrediente necesare pentru blat:
- 3 ouă
- 75 g zahăr tos
- 4 g zahăr vanilat
- 1 praf de sare
- 75 g făină
Ingrediente necesare pentru cremă:
- 300 g cremă de brânză
- 60 g unt
- 150 g zahăr pudră
- 1 linguriță esență de vanilie
Mod de preparare:
Pentru blat, mixăm ouăle împreună cu zahărul tos și cel vanilat până obținem o compoziție spumoasă și deschisă la culoare. Încorporăm făina cernută și transferăm compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 20 de minute.
Pentru cremă, mixăm untul spumă. Într-un alt bol, mixăm crema de brânză cu zahărul pudră până obținem o compoziție cremoasă. Încorporăm și untul și vanilia, mixând până la omogenizare.
Tăiem blatul în două și umplem cu cremă. Întindem un strat de cremă și peste blatul superior și decorăm după gust.
Savurați cu poftă! Poftă bună!