Rețetă cu imagini, explicată pas cu pas, în detaliu – Pandișpan fraged și pufos, moale și aromat (cu vișine din compot) – Rețetă de nota 10+

Ingrediente necesare:

  • 300 g făină
  • 150 g unt moale
  • 200 g zahăr
  • 5 ouă mari
  • 1 plic praf de copt
  • Vișine fără sâmburi

Pentru această rețetă am folosit o tavă de 23*35 cm

Mod de preparare:

Punem untul într-un bol, adăugăm zahărul și mixăm spumă. Adăugăm, pe rând, 2 ouă, mixând până la omogenizare după fiecare. Treptat și alternativ, încorporăm și făina cernută împreună cu praful de copt și ouăle rămase.

Transferăm aluatul în tava unsă cu unt și tapetată cu făină. Amestecăm vișinele cu un pic de scorțișoară și zahăr după care le punem deasupra aluatului din tavă.

Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade, pentru aproximativ 25 de minute.

Savurați cu poftă! Poftă bună!