Rețetă cu imagini, explicată pas cu pas, în detaliu – Cele mai bune Pișcoturi de casă – Mi-au ieșit fragede, moi, fine, delicate și aromate – O bunătate!
Ingrediente necesare:
- 4 ouă mari
- 120 g zahăr tos
- 120 g făină cernută
- 3 g praf de copt
- Zahăr pudră pentru decor
Mod de preparare:
Punem albușurile într-un bol. Începem să mixăm, după care adăugăm treptat zahărul. Mixăm până obținem o spumă tare și lucioasă. Unul câte unul, încorporăm gălbenușurile, mixând la viteză mică.
Adăugăm treptat și făina cu praful de copt, mixând tot la viteză mică. La final, mai amestecăm o dată cu spatula, adunând aluatul de pe marginile bolului.
Transferăm aluatul astfel obținut într-un poș. Tapetăm tava cu hârtie de copt. Formăm pișcoturile pe tavă, cu ajutorul poșului. Pudrăm pișcoturile cu zahăr pudră. Lăsăm pișcoturile în tavă timp de 1-2 minute înainte de a le da la cuptor (ca zahărul să se topească un pic pe pișcoturi)
Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 170 de grade, pentru 18-20 de minute. Lăsăm să se răcească.
Savurați cu poftă! Poftă bună!