Rețetă cu imagini, explicată pas cu pas – Ciupercuțe Champignon făcute rapid, în tigaie – Rețetă pe cât de simplă, pe atât de gustoasă, priviți cum au ieșit…
Ingrediente necesare:
- 230 g ciuperci Champignon
- 20-30 g unt
- Câteva picături ulei
- Frunze de cimbru proaspăt, după gust – opțional
- Sare și piper după gust
- Ceapă verde pentru servit
Mod de preparare:
Spălăm și uscăm ciupercile. Dacă sunt mici, le lăsăm întregi iar dacă sunt mai mari le tăiem în jumătăți.
Încingem un pic de ulei într-o tigaie antiaderentă. Adăugăm ciupercile și le prăjim timp de 1-1,5 minute pe foc mare, până se rumenesc pe fiecare parte.
Reducem flacăra la minim, adăugăm sare și piper și amestecăm. Adăugăm și untul, frunzulițele de cimbru și amestecăm foarte bine.
Transferăm ciupercile pe o farfurie și presărăm peste ele ceapă verde tocată mărunt.
Savurați cu poftă! Poftă bună!