Guguluf cu iaurt și lămâie – Se prepară din 2 ouă, 280g iaurt, 260g făină, 230g zahăr pudră și…
Ingrediente necesare:
- 2 ouă
- 60 ml ulei
- 60 ml zeamă de lămâie
- Coaja rasă de la 1 lămâie
- 280 g iaurt grecesc
- 230 g zahăr pudră
- 260 g făină
- 1 plic praf de copt
Mod de preparare:
Mixăm spumă ouăle împreună cu zahărul. Adăugăm uleiul, zeama de lămâie, coaja de lămâie, iaurtul și la final încorporăm și făina amestecată cu praful de copt.
Amestecăm până la omogenizare și transferăm în tava de guguluf unsă cu unt.
Dăm la cuptorul preîncălzit la 170 de grade, timp de 1 oră sau până trece testul cu scobitoarea.
Savurați cu poftă! Poftă bună!