Gogoșele pufoase și aromate cu vanilie și cu brânză dulce – Se prepară din 170g făină, 3 ouă, 200g cremă de brânză și …
Ingrediente necesare:
- 200 g cremă de brânză (cu vanilie)
- 170 g făină
- 3 ouă
- 1 plic praf de copt
- 1 plic zahăr vanilat
- Un praf de sare
Alte ingrediente necesare:
- 500 ml ulei pentru prăjit
- Zahăr pudră pentru decor
Mod de preparare:
Amestecăm crema de brânză cu ouăle și cu zahărul vanilat. Într-un alt bol amestecăm făina cu sarea și cu praful de copt.
Punem ingredientele uscate peste compoziția cu brânză și omogenizăm. Lăsăm deoparte timp de 10 minute.
Formăm gogoșelele și le prăjim în ulei încins, până se rumenesc frumos. Le transferăm pe prosoape de hârtie pentru a elimina excesul de ulei.
Le pudrăm cu zahăr pudră.
Savurați cu poftă! Poftă bună!