Rețeta perfectă pentru o cină rapidă – Brioșe pizza, gata în 20 de minute
Ingrediente necesare:
- 115 g făină
- 3/ 4 linguriță praf de copt
- 180 ml lapte
- 1 ou
- 150 g cașcaval
- 120 g șuncă
- 2 linguri pătrunjel tocat mărunt
- Sare și piper
Mod de preparare:
Amestecăm făina cu oul și cu cașcavalul ras. Adăugăm cubulețele de șuncă, praful de copt, laptele și pătrunjelul. Potrivim de sare și piper și amestecăm foarte bine.
Ungem tava de brioșe cu unt și umplem formele până la 2 /3.
Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 200 de grade, timp de 15-18 minute.
Lăsăm brioșele să se răcească, după care le scoatem din tavă.
Savurați cu poftă! Poftă bună!