Fursecuri cu aromă de vanilie și cocos – Se prepară din 300g făină, 150g zahăr pudră, 170g unt, gem de caise, fulgi de coco și…
Ingrediente necesare:
- 300 g făină
- 150 g zahăr pudră
- 3 plicuri budincă de vanilie
- 170 g unt
- 1 ou mai mare
Alte ingrediente necesare:
- Gem de caise
- Fulgi de cocos
Mod de preparare:
Amestecăm făina cu zahărul, praful de budincă, untul și oul până obținem o compoziție omogenă. Învelim aluatul în folie alimentară și-l dăm la frigider să se răcească.
Întindem aluatul la o grosime de 5 mm și decupăm rondelele cu un pahar. Le transferăm pe o tavă tapetată cu hârtie e copt.
Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius, timp de 5-7 minute. Timpul de coacere depinde de fiecare cuptor în parte și de grosimea rondelelor.
Lăsăm fursecurile să se răcească după care lipim 2 câte 2 cu gem. Ungem marginile cu gem și dăm prin fulgi de cocos.
Dăm fursecurile la rece pentru 1 zi.
Savurați cu poftă! Poftă bună!