Rețetă rapidă și gustoasă – Conopidă pane, în aluat cu cașcaval
Ingrediente necesare:
- 2 buc. conopidă
- 2 cartofi
- 4 linguri lapte
- Sare și piper și ceapă granulată
- 1 linguriță muștar
- 100 g cașcaval ras
- 2 căței usturoi
- 100 g pesmet
- 1 ou
- Ulei
Mod de preparare:
Desfacem conopida în buchețele și fierbem în apă cu sare până se înmoaie pe jumătate.
Curățăm cartofii și îi dăm prin răzătoarea mică.
Amestecăm cartofii cu oul, usturoiul pisat, cașcavalul ras, muștarul, condimentele și pesmetul.
Dacă amestecul este prea dens, adăugăm un pic de lapte. Tapetăm o tavă înaltă cu hârtie de copt.
Trecem bucățile de conopidă prin amestecul pregătit anterior și punem în tavă.
Stropim cu ulei și dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius, timp de 25 de minute.
Savurați cu poftă! Poftă bună!