Rulouri aperitiv în sos picant de smântână – Rulouri din piept de pui, șuncă și cașcaval
Ingrediente necesare:
- 400 g piept de pui
- 250 g șuncă
- 200 g cașcaval (felii)
- 50 g cașcaval ras
- Sare, piper, cimbru
Ingrediente necesare pentru sos:
- 250 g smântână
- Sare și piper
- 2 căței usturoi
- 2 linguri muștar
- 50 ml vin alb, sec
- Cimbru
Mod de preparare:
Porționăm carnea în felii subțiri. Frăgezim fiecare felie și le condimentăm cu cimbru, sare și piper. Peste fiecare felie de carne punem o felie de șuncă și una de cașcaval. Rulăm.
Pentru sos, amestecăm smântâna cu usturoiul pisat, muștarul și vinul. Potrivim de sare, piper și adăugăm și un pic de cimbru. Amestecăm foarte bine.
Transferăm sosul într-o tavă. Peste sos punem rulourile și presărăm peste ele cașcaval ras. Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius, timp de 20 de minute.
Savurați cu poftă! Poftă bună!