Prăjitură rapidă, aromată și delicioasă, la pahar – Se prepară din 250g brânză de vaci, 250 ml frișcă, 500g căpșuni, zahăr vanilat și zahăr pudră

Ingrediente necesare:

  • 250 g brânză de vaci
  • 200-250 ml frișcă lichidă
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • 500 g căpșuni
  • 1 linguriță zahăr pudră ( sau mai mult, după gust )

Mod de preparare:

Mixăm brânza cu zahărul vanilat până obținem o compoziție netedă. Încorporăm și frișca bătută spumă tare.

Spălăm și curățăm căpșunele ( păstrăm câteva pentru decor ).

Tăiem în bucățele și mixăm cu un blender vertical, adăugând și zahărul pudră. Trebuie să obținem un piure.

Umplem paharele cu straturi alternative de cremă și piure de căpșuni. Decorăm după gust, dăm la frigider pentru câteva ore.

Savurați cu poftă! Poftă bună!