Rețetă rapidă, în imagini – Tartă cu brânză dulce și fructe – Prăjitură fragedă, delicioasă și aromată
Ingrediente necesare:
- 2 căni făină
- 1 cană zahăr
- 1,5 cană lapte
- Jumătate cană ulei
- 4 ouă
- 1 plic praf de copt
Ingrediente necesare pentru umplutură:
- 250 g brânză de vaci
- Zahăr pudră după gust
- Fructe după gust ( noi am folosit căpșuni )
Pentru a măsura ingredientele am folosit o cană de 250 ml.
Mod de preparare:
Amestecăm într-un bol făina cernută cu praful de copt. Mixăm spumă ouăle împreună cu zahărul. Adăugăm uleiul, laptele și făina cu praful de copt.
Omogenizăm și transferăm compoziția într-o tavă unsă cu ulei și tapetată cu făină. Peste compoziția din tavă presărăm brânza amestecată cu zahărul pudră.
Punem și fructele și dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius, timp de 30 de minute.
După ce prăjitura se mai răcorește un pic, o putem pudra cu zahăr pudră.
Savurați cu poftă! Poftă bună!