La Cafea
duminică, octombrie 1, 2023
La Cafea
No Result
View All Result

Guguluf moale și pufos, cu aluat pe bază de smântână – Rețetă rapidă și delicioasă, gata imediat

Rețetă rapidă și delicioasă, gata imediat – Guguluf moale și pufos, cu aluat pe bază de smântână

Ingrediente necesare:

  • 5 ouă
  • 180 g zahăr pudră
  • 180 ml ulei
  • 400 g smântână
  • 300 g făină
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic praf de budincă de vanilie
  • 100 ml lapte
  • 20 g pudră de cacao
  • 1 plic zahăr vanilat

Mod de preparare:

Mixăm spumă ouăle împreună cu zahărul tos și cel vanilat. Adăugăm uleiul și smântâna și amestecăm până la omogenizare. Adăugăm și făina cernută și amestecată cu praful de copt și cu pudra de budincă, turnăm și laptele și amestecăm până la omogenizare.

Ungem cu unt forma de guguluf și o tapetăm cu făină. Transferăm un sfert din compoziție într-un alt bol, adăugăm pudra de cacao și amestecăm bine.

Turnăm compoziția cu cacao în formă, după care punem lingură cu lingură și compoziția simplă. Amestecăm compozițiile în formă cu o furculiță, cu mișcări circulare.

Dăm forma la cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius și coacem timp de 40-45 de minute.

Savurați cu poftă! Poftă bună!

RECOMANDĂRI / SUGESTII

Noutăți

Dulceață naturală de struguri – Rețetă fără conservați – Salvați și încercați rețeta, merită

Noutăți

Compot de prune – Rețetă simplă, fără conservați – Sirop dulce-acrișor, fructe tari și aromate

Noutăți

Gem de caise – Gem aromat, fin și delicat – Rețetă fără conservanți

Noutăți

Cozonac pufos și aromat, de nerefuzat – Cozonac din aluat cu iaurt – Încercați rețeta, o să vă placă mult

Noutăți

Cozonac pufos și delicios – Cozonac cu aluat opărit – Nimeni nu refuză încă o felie, este mult prea bun…

Noutăți

Cozonac pufos și delicios (cu aluat pe bază de smântână) – Moale și pufos, fraged și delicios

SUGESTII / RECOMANDĂRI

Noutăți

Dulceață naturală de struguri – Rețetă fără conservați – Salvați și încercați rețeta, merită

Noutăți

Compot de prune – Rețetă simplă, fără conservați – Sirop dulce-acrișor, fructe tari și aromate

Noutăți

Gem de caise – Gem aromat, fin și delicat – Rețetă fără conservanți

  • Termeni legali
  • Politică de confidențialitate
  • Politică privind fișierele de tip cookie
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents

Copyright 2022 © Toate drepturile rezervate

No Result
View All Result
  • Politică de confidențialitate
  • Politică privind fișierele de tip cookie
  • Termeni legali

Copyright 2022 © Toate drepturile rezervate