Ruladă aperitiv de nota 10 – Ruladă de cașcaval cu șuncă și cremă de brânză – O bunătate!
Ingrediente necesare:
- 200 g cașcaval felii
- Șuncă după gust
- Salam după gust
- 4 triunghiuri brânză topită
- 2 linguri sos tartar
- Sare, usturoi și ardei gras după gust
Mod de preparare:
Într-un bol, amestecăm brânza topită cu sosul tartar. Adăugăm sare și usturoi pisat și amestecăm din nou.
Tapetăm o tavă cu hârtie de copt.
Așezăm un strat de felii de cașcaval în tavă în așa fel încât marginile să se suprapună un pic.
Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 150 de grade Celsius, timp de 2 minute aproximativ, cât să se topească cașcavalul și să formeze un strat uniform.
Scoate tava din cuptor și punem șunca peste stratul de cașcaval. Ungem cu jumătate din cantitatea de cremă de brânză cu usturoi.
Așezăm un strat de salam peste care întindem crema de brânză rămasă. La final, punem și ardeiul tocat mărunt și rulăm.
Dăm rulada la frigider peste noapte.
Savurați cu poftă! Poftă bună!