Se prepară imediat, țac-pac! Prăjitură cu cremă de vanilie și rulouri de napolitană cu cremă de ciocolată

Ingrediente necesare:

  • 350 g biscuiți cu caramel
  • 250 g brânză de vaci, mai moale
  • 900 ml lapte
  • 3 plicuri budincă de vanilie
  • 7 linguri zahăr
  • 125 g unt
  • 2 pachete rulouri de napolitană umplute cu ciocolată

Mod de preparare:

Pregătim budinca din lapte, praf de budincă și zahăr. Fierbem până se îngroașă după care o lăsăm să se răcească.

Amestecăm budinca rece cu brânza și untul moale, cu mixerul la viteză mică.

Tapetăm o tavă cu un rând de biscuiți cu caramel peste care întindem uniform jumătate din cantitatea de cremă.

Peste cremă punem rulourile de napolitană și le acoperim cu crema rămasă.

Uniformizăm frumos crema și decorăm cu bucățele de biscuiți și napolitană.

Savurați cu poftă! Poftă bună!