Prajitura cu blat de piscoturi si 2 umpluturi diferite este foarte gustoasa. De fiecare data cand o prepar, sotul meu vine in bucatarie si ma ajuta, apoi asteapta nerabdator sa guste din aceasta prajitura delicioasa…

Ingrediente:

  • 3 pachete de piscoturi
  • Cafea indulcita
  • 50 gr ciocolata neagra

Ingrediente pentru crema cu branza:

  • 250 gr crema de branza
  • 180 ml smantana lichida pentru branza
  • 2 linguri zahar pudra

Ingrediente pentru crema de budinca:

  • 400 ml lapte
  • 1 plic budinca de ciocolata, 2 linguri zahar
  • 30 gr unt

Mod de preparare:

Pentru inceput pregatim cafeaua si o lasam putin sa se raceasca. Inmuiem piscoturile in cafea si le asezam, unele langa altele, pe un platou.

Daca vrei sa faci aceasta prajitura pentru copii, iti recomand sa inlocuiesti cafeaua cu suc de fructe.

Batem smantana dulce cu zaharul pudra, apoi adaugam crema de branza. Amestecam bine. Turnam jumatate din crema obtinuta peste piscoturile din tava. Acoperim apoi cu un nou strat de piscoturi inmuiate in cafea.

Pregatim apoi crema de budinca. Turnam 100 ml lape peste praful de budinca de ciocolata. Restul de lapte il punem la fiert. Cand fierbe, adaugam budinca si amestecam astfel incat sa obtinem o budinca groasa.

Luam budinca de pe foc si o lasam sa se raceasca. Frecam untul cu zaharul. Adaugam budinca, lingura cu lingura, in bolul cu unt. Amestecam bine pana obtinem o crema neteda.

Turnam crema obtinuta peste cel de-al doilea strat de piscoturi.

O intindem uniform, apoi o acoperim cu ultimul strat de piscoturi. Deasupra punem crema de branza ramasa si radem ciocolata neagra.

Punem prajiura la frigider pentru 3-4 ore. Ar fi bine sa o lasam la frigider o noapte intreaga inainte de a o taia si servi.

Pofta buna si spor la gatit!