Ingrediente pentru pandișpan:
- 5 ouă
- 125 g zahăr
- 125 g făină
- 1 lingură cacao
Ingrediente pentru cremă:
- 200 ml lapte
- 200 g unt
- 50 g cacao
- 10 ml ulei
Ingrediente pentru sirop:
- 75 g zahăr
- 75 ml apă
- 20 ml coniac
Mod de preparare:
1. Cu ajutorul unui mixer, batem ouăle spumă. Adăugăm zahărul și amestecăm foarte bine. Treptat, adăugăm făina și pudra de cacao. Amestecăm bine, până la omogenizare.
2. Turnăm aluatul într-o tavă și coacem la temperatura de 180 de grade, până se rumenește frumos.
3. După ce s-a copt, tăiem blatul 3 părți egale. Însiropăm fiecare strat.
4. Într-un bol, amestecăm laptele, untul, pudra de cacao și uleiul. Tapetăm fiecare blat cu crema pregătită anterior și formăm tortul.
Savurați cu drag! Poftă bună!
Discussion about this post