Ingrediente:
- 300 g piept de pui
- 1 cutie de ciuperi marinate
- 3 roșii
- ceapă verde
- 100 g cașcaval
- 150 ml maioneză
- sare
Ingrediente pentru decor:
- 3 roșii
- 2-3 măsline
- mărar
- 1 lingură semințe de mac
Mod de preparare:
1. Într-un vas, fierbem carnea de pui. După ce s-a răcit, o tăiem mărunt.
2. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem roșiile cubuleșe. Ciupercile le tăiem felii.
3. Cașcavalul îl dăm prin răzătoarea mare iar ceapa verde o tăiem mărunt.
4. Pentru a forma salata este important să respectăm ordinea straturilor: carne, maioneză, ciuperci, ceapă verde, maioneză, roșii, cașcaval.
5. La final decorăm salata cu felii de roșii, măsline, mărar și semințe de mac.
Poftă bună!
Discussion about this post