Ingrediente:
- 400 g făină
- 1 lingură iaurt
- 1 linguriță bicarbonat de sodiu
- 1 linguriță sare
- 400 g brânză de vaci
- verdeață
- unt
Ingrediente pentru servire:
- 200 ml iaurt
- 2 căței de usturoi
- 3 linguri verdeață
Mod de preparare:
1. Într-un bol, turnăm iaurtul. Adăugăm bicarbonatul de sodiu, făina și amestecăm foarte bine. Lăsăm aluatul 30 de minute.
2. Într-un bol separat, amestecăm brânza cu verdeața tăiată mărunt și cu sarea. Mixăm bine până la omogenizare.
3. După ce a crescut, întindem aluatul în 6 cercuri egale. Repartizăm uniform umplutura și formăm pachețele, pe care le întindem.
4. Coacem turtele într-o tigaie încinsă cu ulei, pe ambele părți, pe foc mic.
Să le savurați cu poftă! Poftă mare!
Discussion about this post