Ingrediente:

  • 350 g piept de pui
  • 80 g cașcaval tare
  • 2 ouă
  • 4 linguri smântână
  • 2-3 cepe verzi
  • pătrunjel
  • sare, piper negru măcinat
  • 1-2 vinete
  • 1 dovlecel
  • 3-4 roșii
  • 2 linguri ulei
  • usturoi

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem vinetele rondele. Le amestecăm cu sare.

2. Tăiem carnea bucățele mici și o amestecăm cu smântână, cașcaval dat prin răzătoare, ouă, ceapă verde, pătrunjel, sare, piper.

3. Amestecăm foarte bine până la omogenizare.

4. Într-o tavă de copt tapetată cu ulei, așezăm dovlecelul tăiat fâșii.

5. Adăugăm jumătate din compoziția de carne. Pe deasupra, așezăm roșiile tăiate felii.

6. Adăugăm vinetele tăiate rondele iar pe deasupra adăugăm compoziția de carne rămasă.

7. Coacem la temperatura de 170 de grade, timp de 80 de minute.

Savurați cu poftă! Poftă mare!