Ingrediente:

  • 700 g dovlecei
  • 300 g piept de pui
  • 1 ceapă
  • 3 linguri smântână
  • 1 linguriță muștar
  • 1 ou
  • 100 g cașcaval tare
  • 1 lingură ulei
  • sare, condimente

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem pieptul de pui cubulețe. Îl așezăm într-un bol. Adăugăm muștarul, smântâna, sarea, piperul și amestecăm foarte bine.

2. Într-o tigaie încinsă cu ulei, prăjim ceapa tăiată mărunt.

3. Într-un bol, dăm dovleceii prin răzătoarea mare. Adăugăm sarea și amestecăm bine.

4. Adăugăm cașcavalul dat prin răzătoarea, carnea, ceapa prăjită, oul și amestecăm foarte bine până la omogenizare.

5. Turnăm compoziția într-un vas tapetat cu puțin ulei.

6. Coacem la temperatura de 200 de grade, timp de 50 de minute, până se rumenește frumos.

Savurați cu poftă! Poftă mare!