Gogoșari pentru iarnă, la borcan – Nu se fierb, nu se sterilizează – Rețetă simplă și gustoasă, de sezon
Ingrediente necesare:
- 5 kg gogoșari
- 6 linguri sare
- 300 g zahăr
- 1 linguriță acid salicilic
- piper boabe
- semințe de muștar
- foi de dafin
Mod de preparare:
Pentru început, spălăm gogoșarii, după care îi curățăm cu ajutorul unui cuțit.
Îi tăiem în 3-4 bucăți și îi așezăm într-un vas.
Adăugăm zahărul, acidul salicilic, oțetul și lăsăm compoziția peste noapte.
A doua zi, repartizăm în borcane semințele de muștar, piperul, foile de dafin iar la final adăugăm gogoșarii.
Turnăm marinada rezultată și închidem borcanele ermetic.
Să îi savurați cu poftă! Poftă bună!
Discussion about this post