Ingrediente pentru blat:

  • 200 g făină
  • 200 ml lapte
  • 2 ouă
  • 100 ml ulei
  • 100 g zahăr
  • 2 linguri cacao
  • 1 plic praf de copt

Ingrediente:

  • 7 linguri griș
  • 1 l lapte
  • 150 g zahăr
  • 200 g nucă de cocos

Mod de preparare:

1. Pentru umplutură, punem laptele la fiert, pe foc mic. Adăugăm zahărul, grișul și amestecăm. După omogenizare, luăm vasul de pe foc și adăugăm nuca de cocos.

2. Pentru blat, amestecăm toate ingredientele menționate anterior. Turnăm aluatul într-o tavă acoperită cu hârtie de copt și coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 12 minute. La final, tăiem blatul în 2 straturi egale.

3. Tapetăm un blat cu crema obținută și acoperim cu al 2-lea blat. Decorăm cu nucă de cocos.

Să o savurați cu drag! Poftă bună!